AK Parti Karaman İl kadın kolları anneler günü dolayısıyla bir kutlama programı gerçekleştirdi.

Milletvekili Mevlüt AKGÜN’ÜN ve çok sayıda misafirin katıldığı program Kale Ongun Tesislerinde gerçekleştirildi.

Anneler Günü dolayısıyla hazırlanan sunumun izlenmesinden sonra günün anlam ve önemini belirten konuşmayı İl Kadın Kolları Başkanı Emine ŞİMŞEK yaptı. Şimşek  ‘’ Bir toplumun temel sağlık taşı annelerdir. Onların yaşam şartlarının iyileştirilmesi hiç şüphesiz yetiştirecekleri nesillerin mutluluğu için büyük önem taşımaktadır. Annelere verilen önemin azaldığı toplumlarda düzen bozulur. Düzenin bozulduğu ülkelerde ne gibi sorunların ortaya çıkacağını az çok tahmin edebiliyorsunuzdur.

Biz AK Parti Hükümeti olarak yaptığımız yasa ve düzenlemelerle kadını hak ettiği konuma ulaştırmanın vicdani rahatlığı içerisindeyiz.

AK Parti Kadın Kolları teşkilatı olarak 81 ilde 892 ilçede ve 169 beldede teşkilatı olan 2 milyon 504 bini aşkın üyesiyle dünyanın en büyük siyasi kadın örgütüdür.

Kadınların medeniyetin yükselmesinde en büyük paya sahiptir. Tarih boyunca alınan kararlarda kadınların, annelerin çok büyük emeği ve hakkı vardır.

Anne sözcüğünün kulaklarınızdan hiç eksik olmamasını diler, herkesin anneler gününü en içten duygularımla kutlarım. ‘’ Dedi. Milletvekili Mevlüt AKGÜN’ÜN konuşmalarının ardından hediye takdim törenine geçildi.

Seçilen 3 anneye ödül verildi.

Program Sanatçı Özenir Asmacık Koyuncunun güzel müzikleriyle birlikte sona erdi.