İl Başkanlığı'nda gerçekleşen toplantıya AK Parti Karaman Milletvekilleri Mevlüt Akgün ve Lütfi Elvan, Karaman Belediye Başkanı Kamil Uğurlu, İl Başkanı Kerim Dereli, AK Partili ilçe ve belde belediye başkanları ile partililer katıldı. Toplantıda konuşan İl Başkanı Kerim Dereli, AK Parti döneminde tüm ülkemizde olduğu gibi Karaman’da da çok güzel gelişmeler olduğunu belirterek, bu çalışmaların devam edeceğini söyledi.
Milletvekili Lütfi Elvan ise, şu anda Karaman'ın bir şantiye görünümünde olduğunu belirterek, "Nereye bakılırsa bakılsın devam eden bir yatırım var. Belediyemizin çalışmaları çok güzel ve takdir topluyor. Okullar, hizmet binaları yapılıyor. Köylerimizdeki tarımsal projeler tek tek hayata geçiriliyor. Bunlar yeterli mi, tabii ki yeterli değil. Çok daha fazlasını yapmamız lazım. Bunun için de birlik olarak çalışmalıyız. Önümüzde bir yerel seçim var. Bu seçimlerde AK Parti'nin oyunu arttırarak tüm belediye başkanlıklarını kazanmamız gerekir. Bu da sizlerin, bizlerin özverili çalışmalarıyla olacak" dedi.

Belediye Başkanı Kamil Uğurlu da, belediye olarak yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Toplantı daha sonra basına kapalı olarak devam etti.