Ak Parti Karaman Milletvekili Mevlüt Akgün, Karaman Aktif Sanayici ve İş Adamları Derneği’ni (KASİAD) ziyaret etti. KASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Kılınç ile üyelerin hazır bulunduğu ziyarette Akgün, Karaman’da Organize Sanayi Bölgesi’ndeki problemlerini çözümü noktasındaki çalışmalar ile ilgili bilgi vererek ilin her anlamda potansiyeli olan bir yapıya sahip olduğunu söyledi. Akgün, Karaman’da bu potansiyeli ortaya çıkaracak, değerlendirecek enerjinin de olduğuna dikkatleri çekerek KASİAD’ın gerek yurt içi gerek yurt dışı programları ile bu duruma pozitif katkı yaptığını sözlerine ekledi.
KASİAD Başkanı Ahmet Kılınç da yaptığı açıklamada derneğin kurulduğu andan itibaren aktif bir yapıda çalıştığını, çok önemli organizasyonlara katıldığını belirterek tek hedefin iş adamlarına yeni ufuklar kazandırmak, muhtemel yatırımlarında sağlıklı yol haritaları çıkarmalarına katkıda bulunmak olduğunu dile getirdi.
Kılınç, TUSKON’un her yıl yaptığı programlara da Karaman’dan katıldıklarını ifade ederek iş adamlarının değişik iş bağlantıları yapmalarına da zemin hazırladıklarını söyledi.