Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu 8 Haziran 2013 Cumartesi günü yapılacak olan Seviye Belirleme Sınavı ve 9 Haziran 2013 Pazar günü yapılacak olan Parasız Yatılılık ve Bursluluk Sınavına girecek öğrencilere başarılar diledi.
İl Müdürü Sultanoğlu sınava girecek öğrenciler için yayınladığı mesajda Seviye Belirleme Sınavının ve Parasız Yatılılık ve Bursluluk Sınavlarının öğrenciler ve aileleri için önemli sınavlar olduğunu ancak öğrencilerin sınavlardan alacakları her türlü sonuca saygı duyulması gerektiğini bildirdi.

Çocukların ebeveynler için çok büyük değerinin olduğunu, sınav sonunda alınacak puanların bu değeri olumlu ya da olumsuz etkilemeyeceğini ifade eden Sultanoğlu,: “Öğrencimiz bu sınavlarda ter dökecekler. Yapılan sınavlar öğrencilerimiz ve aileleri için büyük önem taşımaktadır. Sınavlar öğrencilerimizin bilgi birikimini ve yorum kabiliyetinin ölçütüdür. Onların değerinin ölçütü değildir. Öğrencilerimizin kendilerine güveni tam olsun, sınavdan korkmasınlar, olumlu düşünsünler ve rahat olsunlar. Şunu asla unutmasınlar ki öğrencilerimiz hepimiz için gurur kaynaklarıdır. Bu duygu ve düşünceler ile Seviye Belirleme Sınavına ve Parasız Yatılılık ve Bursluluk Sınavına girecek öğrencilerimize ayrı ayrı başarılar diliyorum." dedi.