Yaratılış gayesini bilen milli kültür ve ahlâk sahibi, ülkesini ve milletini seven bireylerden meydana gelen bir toplumun oluşmasına katkıda bulunmak amacı ile kurulmuş olan Atak Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü Bu yıl 18 Haziran-13 Temmuz tarihleri arasında Toki Anadolu Lisesinde düzenlenen  2012 Yaz Okulu veda programı ile sona erdi.
Yaz okulunda, Öğleden önce Milli ve Manevi değerler eğitimi verilirken öğleden sonra sportif aktiviteler düzenlendi.
Yaz okuluna devam eden öğrenciler hazırlamış olduğu veda programında; 40 hadis ezberi ve Kuranı Kerim okuma yarışması yapılırken , öğrenciler şiir ve ilahi dinletileri ile konuklara duygulu anlar yaşattılar.
Atak Gençlik spor ve İzcilik Kulübünün Eğitim dönemi boyunca izcilik faaliyetleri , okula yardımcı etüt proğramları ve değişik zamanlarda yurt içi kültürel gezileri devam etmektedir.
Atak Gençlik Spor ve İzcilik Külübü   yaz programı süresince   yardımcı olan Toki Anadolu Lisesi İdarecilerine, İzci Gönüllülerine, desteklerinden dolayı Karaman Gündem ailesine ve  "Çocuklarını en iyi yatırım aracı olarak gören, onların en mükemmel şekilde yetiştirilmeleri için uğraşan" kıymetli  velilere  teşekkür etti.