Babaoğlu Koleji müzik öğretmenleri ve öğrencilerinin düzenlediği konser, Piri Reis Kültür Merkezi’nde izleyenlerin beğenisine sunuldu.

Konser ile ilgili bilgi veren Okul Müdürü Mustafa Ün:” Özel Babaoğlu İlköğretim Kurumlarında öğrenim gören öğrencilerimiz için öğretim yılının başında  açtığımız Keman, Gitar ve Bağlama kursuna katılanlar, yaklaşık altı ay içerisinde bu enstrümanları çalmayı öğrenerek aldıkları eğitimi, başarılı bir konser  ile tamamladılar.
Programımızda ayrıca Babaoğlu Koleji Okul Korosu da sahne alarak davetlileri coşturdu. Öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve ailelerimizle birlikte hoşça vakit geçirdik.
Programın sonunda öğrencilerimize kurs bitirme belgelerini takdim ettik. Önümüzdeki yıllarda daha kapsamlı hale getireceğimiz gitar, keman, bağlama, almanca, satranç, jimnastik, futbol, basketbol ve voleybol kurslarımızla, öğrencilerimizin akademik başarılarının yanında yeteneklerini de en iyi şekilde sergilemelerini sağlayacağız.
Tüm davetlilere eğlenceli bir akşam yaşatıp, öğrencilerimizin yeteneklerini sergilemesinde büyük pay sahibi olan eğitmenlerimiz, Emine Doğan, Emre Yıldırım, Hüseyin Selvi ve Hilmi Uslu’ ya teşekkür eder; tüm öğrencilerimizi ve  de tebrik ederim.” dedi.
Konser sonra davetlilere yapılan ikramın ardından sona erdi.