Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Karaman'da 85'inci Yıl Milli Egemenlik Okulu'nda Beşiktaş kongre üyesi Serkan Yazıcıoğlu'nun katkılarıyla yapılan ve anne babasının ismi verilen Fatma-Musa Yazıcıoğlu anaokulu açılış törenine katılmak üzere ilimize geldi. Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan ile kahvaltıda buluşan Fikret Orman, Başkan Çalışkan’la Karaman, Beşiktaş ve Spor üzerine bir süre sohbet etti. Sohbet esnasında Başkan Çalışkan Karaman’da yapılan spor yatırımları ile ilgili Orman’a bilgi verdi. Daha sonra Başkan Çalışkan ve Başkan Orman, 85. Yıl Milli Egemenlik Okulu bahçesinde hizmete girecek olan Anaokulunun açılış törenine katıldı.
Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Fatma-Musa Yazıcıoğlu Anaokulu açılışı sonrası Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan’ı makamında ziyaret etti.
Kendisi de bir Beşiktaşlı olan Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman’ı çiçekle karşıladı. Belediye Başkanlığı makamında karşılıklı sohbet eden Başkan Çalışkan ve Orman’a Vali Murat Koca ve Kent Konseyi Başkanı Ali Konukseven eşlik ederken ziyaretin sonunda Başkan Çalışkan, Fikret Orman’a çeşitli hediyeler vererek bu yıl 739.’su kutlanacak olan Türk Dil Bayramı törenlerine davet etti.