Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan Gazetemize gelerek hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Başkan Çalışkan Karaman’a her zaman faydalı oldunuz olmaya da devam edeceğine inanıyorum diyerek ‘’Daima bu çizginizde basın ahlak kuralları çerçevesinde çalışmalarınızı sürdürmenizi temenni ediyorum. Allah yar ve yardımcınız olsun. Hayırlı uğurlu olsun. Karaman’ın gelişmesi için her alanda herkesi ihtiyaç var. Birlikte bu şehri daha ilerlere götüreceğimize inanıyorum’’ dedi.
Başkan Çalışkan Karaman’da devam eden projeler ve yapılacak olan projeler hakkında da bilgiler verdi. Başkan Çalışkan ‘’ Mega proje Piri Reis Vadisinde bütün pürüzler giderildi sondaj çalışmaları da yapıldı. İnşaat yapım süreci çok yakında başlayacak. Diğer yandan Kent Meydanı projesinde eski hastanenin devir işlemleri tamamlandı. Çok yakında eski hastanenin yıkımını gerçekleştirerek Karaman’ın çehresini değiştirecek olan projenin yapımına başlayarak halkımızın hizmetine sunacağız’’ dedi.
Çalışkan Çevre yolu ile Karaman’ın ufkunun açılacağını dile getirerek ‘’ Yeni Çevre yolu ile birlikte Karaman’ın ufku açılacak. Çevre yolunun geçtiği yerlerde gelişim daha da hızlanacak. Yeni Otogar yapılacak. Ayrıca işçi konutlarının da sona gelindi. TOKİ ihaleleri yapıp inşaata başlayacak’’ dedi.
Ertuğrul Çalışkan göreve geldiği günden bu yana engelliler için çalıştığını dile getirerek ‘’ Bizim, ilk önceliğimiz engelli kardeşlerimizin yaşam kalitesini yükseltmek için ne yapabilirizin çabası oldu. Engelli kardeşlerimiz ayrım yapmadan sosyal hayatta iş imkânlarını sağlamak için belediyemizin bütün imkânlarını seferber ettik etmeye de devam edeceğiz. İş problemlerini çoğunun çözdük. Sorunları bizzat birinci ağızdan aktarmaları için engelli meclisi kurduk. Engelli kardeşlerimizin yaşam kalitesini en iyi düzeye çıkarabilmek için çalışacağız’’ dedi. 
Başkan Çalışkan ‘’Yeni iş yerinizin hayırlı olması dileğiyle başarılarınızın devamını dilerim’’ diyerek ziyaretini sonlandırdı.