Mersin Yanışlı Ortaburun Turizm Merkezinde Yer Alan 5 Yıldızlı Ulu Resort Hotel’de 1. Gün Zeynep Dizdar Konuklara Eğlenceli Bir Gece Yaşattı.
Bayramın 2. Günü  Çoşkun Sabah’ın Muhteşem Sahne Performansı İle İzleyenlerini  Mest Etti. Söylediği  Unutulmaz Şarkılarıyla Konukların  Anılarını Tazeledi.
Bayramın 3. Günü Sahnelerin Sultanı Nadide Sultan Enerjisiyle Ve Son Albümünde Yer Alan Şarkılarını Seslendirerek Gecenin Geç Saatlerine Kadar Konuklarını Eğlendirdi.
Bayramın 4. Günü Ulu Resort Hotelin Eşsiz Sesi Yusuf Başeğmez Ve Orkestrası Misafirlere Günümüz Şarkılarıyla Müzik Ziyafeti Sundu.
Sahne Sonunda Ulu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyelerinden Osman Ulu Ve İlhan Ulu Sanatçılara Günün Hatırası Olarak Birer Plaket Verdiler.
Ulu Resort Hotel Genel Müdürü Suat Doğu ‘’ Mersin’de  Ulu Resort Hotel Bir Marka Olmuştur. Bizleri Tercih Eden Tüm Misafirlerimize Teşekkürü Bir Borç Biliriz.
Kış Sezonu Boyunca Faaliyetlerimize  Devam Edecek Olup ; Şirket Ve Bayilere Yönelik Toplantı Salonlarımızla, Spa Merkezimizle, Özel Gün Ve Gece Organizasyonlarımızla Misafirlerimizi Ağırlamaya Devam Edeceğiz.
Yeni Sezona İlave Havuz Ve Aguapark Projemizle Konuklarımıza Daha İyi Hizmet Vereceğiz.’’Dedi.
Ulu Resort Hotel Basın Servisi ….www.uluresorthotel.com…[email protected]