Karaman Belediyesi, hizmet odaklı çalışmalarına devam ediyor.
Artık vatandaşlar, belediye ile ilgili bir çok işlemi, belediyeye gitmeden çağrı merkezi, cep telefonu,  anlaşmalı bankalara verilen talimatlar ve internet aracılığı ile belediyeye gelmeden çok kolay bir şekilde yapabiliyorlar.

Su ve Vergi Borcunuzu Belediyeye Gelmeden Ödeyebilirsiniz

Karaman Belediyesi’nin resmi internet sitesi olan www.karaman.bel.tr adresine giren aboneler, sitenin ana sayfasında bulunan “ Akıllı Kent Hizmetleri” bölümünden kredi kartları ile güvenli ödeme yapabiliyorlar. Uzun süredir verilen bu hizmetle, vatandaşlar;  e-belediye, t-belediye ve SMS belediyecilik bağlantılarını kullanarak emlak vergisi, su faturaları gibi belediyeye ödenmesi gereken borçlarını daha kolay ve güvenli bir şekilde ödeyebiliyorlar.
   Aboneler, anlaşmalı bankalar olan, Ziraat Bankası, Vakıfbank, İş Bankası, Halk Bank, Bank Asya, Akbank, PTT Bank, İNG Bank, Yapı Kredi ve Türkiye Finans’dan emlak vergisi, çevre temizlik vergisi ve su faturaları için otomatik ödeme talimatı vermek suretiyle ödeme yapabiliyorlar.

Ayrıca 444 25 70 Çağrı Merkezini arayan vatandaşlarımız da sesli yönlendirme sistemi ile bu borçlarını ödeyebiliyorlar.

Nikah Gününüzü Bir Telefonla Alabilirsiniz

Tüm bunların yanı sıra, yine belediye binasına gelmeden, 444 25 70’i arayarak nikâh işlemleri için kendisine uygun bir günü belirleyebiliyor. Mülk sahipleri binasının veya arsasının imar durumunu, rayiç bedellerini de bu numara aracılığı ile öğrenebiliyorlar.
Vatandaşlar, belediyenin çalışmaları ile ilgili beğenilerini, isteklerini veya şikâyetlerini de Belediye Başkanı Kâmil UĞURLU’ya mail ve sesli mesaj yolu ile rahatlıkla iletebiliyorlar.

“Çağın Sunduğu İmkanları En iyi Şekilde Kullanmamız Gerekiyor”

Belediye Başkanımız Sayın Kâmil UĞURLU konu ile ilgili; “İnteraktif bir çağda yaşıyoruz. Bilim ve teknoloji anlamında çağımızın sunduğu imkânları en iyi şekilde kullanmamız gerekiyor. Uygulamaya soktuğumuz bu interaktif sistem sayesinde vatandaşlarımız belediye binamıza kadar zahmet etmeden kolaylıkla işlemlerini yapabileceklerdir” dedi.