Belediye yemekhanesinde verilen yemeğe Memur-Sen İl Temsilcisi VE Eğitim Bir-Sen Şube Başkanı Yunus Özdemir, Bem-Bir-Sen İl Başkanı Süleyman Tartan, Diyanet-Sen Şube Başkanı Duran Kabaağaç, Belediye Başkan Yardımcısı Hacı Osman Ünüvar ve Karaman Belediyesi’nde çalışan personel katıldı.

       Tanışma ve kaynaşma amacıyla verilen yemekte konuşan Bem-Bir-Sen İl Başkanı Süleyman Tartan, 2013 yılı itibariyle belediye çalışanlarına yönelik imzalanan sosyal denge sözleşmesi sayesinde sendikaya bağlı personele katkı getirdiğini belirterek bu protokolün gerçekleşmesinde büyük emeği olan Belediye Başkanımız Kâmil Uğurlu’ya teşekkür etti.
 
       Memur-Sen İl Temsilcisi Yunus Özdemir de, 650 bin üyesi ile Türkiye’nin en büyük konfederasyonu olarak üzerlerine düşen sosyal sorumlulukları layıkıyla yerine getirmeye çalıştıklarını söyledi
     
       Belediye Başkanımız Kâmil Uğurlu ise; hizmet etme fırsatının herkese verilen bir ayrıcalık olmadığını, bu fırsatı yakalayanların da Allah’ın seçilmiş bir kulu olduğunu söyleyerek konuşmasına başladı.

       Hizmetin tek kişi ile gerçekleşmeyip omuz omuza birlikte verilen güç ile yapılabileceğinin altını çizen Uğurlu, imzalanan protokolün de sadece hak edilmiş küçük bir katkı olduğunu sözlerine ekledi.   

       Hoş sohbet havasında geçen yemeğin ardından Bem-Bir-Sen İl Başkanı Tartan, Başkan Uğurlu’ya günün anısına bir plaket takdim etti.