Valilik Makamında gerçekleşen ziyarete Beşir Derneği Karaman Temsilciliğinden, dernek başkanı Dr. Osman Yaşar Işıklı, halkla ilişkiler sorumlusu Hacı Ateş ve sosyal işlemler sorumlusu Yakup Civelek katıldı.

Dernek çalışmaları hakkında bilgi veren Dr. Osman Yaşar Işıklı konuşmasında; "Türkiye genelinde 2013 yılından itibaren kamu yararına çalışan dernek statüsünde faaliyet gösteren Beşir Derneği'nin amacının doğal afet ve başka nedenlerle dünyanın herhangi bir yerinde, biçare düşmüş, evsiz kalmış, salgın hastalıkların pençesinde bir lokmaya muhtaç kalmış insanlarla, hiçbir ayrım yapmadan paylaşmayı erdem haline getirmiş gönüllüleri bir araya getirmektir.” dedi.

Ülkemizi derinden etkileyen ve halkımızı üzüntüye gark eden göçme ve su baskını olan Ermenek' teki maden ocağında yürütülen kurtarma çalışmalarında bölge halkının yanında yer alarak, yardımsever vatandaşlık örneği sergileyen Beşir Derneği'nin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Murat Koca, dernek başkanı Osman Yaşar Işıklı ve beraberindeki heyete teşekkür etti.

Nezaket ziyareti dernek üyelerinin Vali Murat Koca' ya porselen tabak hediye etmeleri ve toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.