Karaman M Tipi Kapalı Açık Ceza İnfaz Kurumu Müdürü İshak Yıldırım ile bazı cezaevi personelinin tayinlerinin çıkması, İnfaz ve Koruma Memuru Mustafa Savran’ın ise emekliye ayrılması nedeniyle veda yemeği düzenlendi.
 
Düzenlenen programa; Cumhuriyet Başsavcısı Abdurrahim Alan, Adalet Komisyonu Başkanı Kadir Gezici, Cezaevi Savcısı Ekrem Hocaoğlu, hakim ve savcılar, Kurum Müdürleri ile çok sayıda personel ve aileleri katıldı.
Cumhuriyet Başsavcısı Sayın Abdurrahim Alan Kurum Müdürü İshak Yıldırım’a yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür nişanesi olarak hediye takdim etti. Adalet Komisyonu Başkanı Kadir Gezici ile Cezaevi Savcısı Ekrem Hocaoğlu ise plaket takdim etti. Ayrıca programda, emekliye ayrılan personel ile tayini çıkan personellere hediye takdim edildi.
Karaman’da görev yapmış olmanın mutluluğunu dile getiren Kurum Müdürü İshak Yıldırım, kısa bir konuşmanın ardından misafirlerle tek tek vedalaştı.
Cezaevi İdarecileri ve Personeli, Tayini çıkan Cezaevi Müdürü İshak Yıldırım ile cezaevi personeline bundan sonraki görevlerinde başarılarının devamını diledi.