Geldiği günden bu yana yaptığı çalışmalarla dikkatleri üzerine çeken, İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu, eğitim gönüllüsü ve eğitime yaptığı yatırımlarla örnek olan  Bifa A.Ş. Onursal Başkanı  Yılmaz Babaoğlu ile bir araya geldi.


İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu  ve şube müdürü Abdurrahman Kurt ilk olarak Bifa A.Ş.’ ye yapılan ziyarette, Onursal Başkan Yılmaz Babaoğlu ve genel müdür  Mustafa Pınarbaşı ile bir araya geldi.


Daha sonra Babaoğlu Koleji’ nde temaslarını sürdüren Sultanoğlu, burada Bifa eğitim koordinatörü Ali Konukseven, Babaoğlu Koleji kurucu temsilcisi Hilmi Erdoğdu ve okul müdürü Mustafa Ün ile görüşmelerine devam etti.  Babaoğlu Koleji’ nin eğitim felsefesi ve kuruluş amacından bahseden Yılmaz Babaoğlu: “Amacımız, iyi insan yetiştirip, bu nitelikli bireylerin ülkemize  faydalı sağlamasıdır.” dedi.


Okul öğretmenleri ve öğrencileri ile tek tek ilgilenen Sultanoğlu, okul öğretmenlerine, öğrencilerin hem sayısal verilerini hem de kişilik özelliklerini dikkate alarak iyi insanlar yetiştirmeleri konusunda  tavsiyelerde bulundu. Ziyaret, Sultanoğlu’ nun İngilizce, vatandaşlık, müzik ve zeka oyunları derslerindeki öğrencilere bu derslerin önemini anlatması ile son buldu.


Okul müdürü Mustafa Ün:”  İlimizde eğitim-öğretimin başındaki insan, müdürümüz Sayın Asım Sultanoğlu ve bir eğitim gönüllüsü olan Sayın Yılmaz Babaoğlu’ nu okulumuzda görmek, onlarla sohbet etmek son derece keyifli oldu. Ziyaretten dolayı il milli eğitim müdürümüze, şube müdürümüze ve kurucumuza okulumuz adına çok teşekkür ederim.” dedi.