Kale Ongun Tesislerinde yapılan toplantıya Ensar Vakfı İstanbul Genel Müdürü Hüseyin Kader, Selçuk Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Görevlisi Doç.Dr. Mahmut Yeşil, Ensar Vakfı Karaman Yönetim Kurulu Üyeleri, çok sayıda Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenleri hazır bulundu.

Yoğun bir katılımla gerçekleşen toplantı olumlu bir havada geçti. 4+4+4’ün neler getirdiği, seçmeli Kur’an-ı Kerim ve Siyer derslerinin nasıl seçileceği, bu derslerin seçiminde kimlerin belirleyici olacağı, uygulamada hangi problemlerle karşılanacağı, haftalık ders saatinin kaç saat olacağı, her sınıf seviyesinde seçilip seçilemeyeceği v.b konular üzerinde fikir alışverişinde bulunuldu.

Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan toplantı Şube Başkanı Ali Bağcı Hoca’nın açılış ve Konya Şube Başkanı Doç. Dr. Mahmut Yeşil’in selamlama konuşmasıyla devam etti. Sonrasında istişarenin davetlisi olan Ensar Vakfı Genel Müdürü Hüseyin Kader Bey gündemdeki konuları değerlendirdi. Konuşmanın sonunda soru-cevaplar bölümünde karşılıklı müzakereler yapıldı.

Toplantı Genel Müdür Hüseyin Bey ve Konya Şube Başkanı Doç. Dr. Mahmut Yeşil Hoca ile Konya Şubesi Yönetim Kurulu üyelerinin katılımlarından dolayı duyulan memnuniyet ve teşekkürle sona erdi.