Ensar Vakfı Yönetim Kurulu üyeleri İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Bayır’ı Makamında ziyaret etti. Ziyarete Vakıf Başkanı Ali Bağcı,Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Rıza Aydın,Ömer Yılmaz,Cahit Suci ve Karaman İmam Hatip Lisesi emekli öğretmenlerinden Necati Yeniel hoca katıldılar.
Ensar Vakfı olarak Karaman’da kuruluşlarını tamamladıkalarını fakir ve kimsesiz öğrencilere öğrenci evi olarark 4 katlı bir binayı tahsisi ettiklerini, içinin bütün gereçlerinin tamamlandığını ve bu sene eğitim öğretim yılında 20 den fazla öğrenciyi barındıracaklarını ve burs imkanı sağlayacaklarını ifade eden vakıf üyeleri ,Karaman’da hizmetlerinin devam edeceğinin de altını çizdiler.
İl Genel Meclis Başkanı Mustafa BAYIR’da Konuklarına ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek Ensar Vakfının Karaman’da yapmış olduğu bu hizmetlerinden dolayı çok memnun olduğunu, Karaman’da daha fazla öğrenci barındırma konusunda elinden gelen bütün imkanları sağlayacağını, ülkemizde Milli ve Manevi değerleri yüksek insanların yetiştirilmesinde önderlik yapan Ensar Vakfı Başkan ve üyelerine yapmış oldukları bu hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.
Ziyaretin sonunda  İl Genel Meclis Başkanı Mustafa BAYIR konuklarına İl Genel Meclisinin çalışmaları hakkında bilgi verdi ve İl Genel Meclis binasını gezdirdi.