Karaman Yunuskent Stadyumu’nda Süleyman Hacı Gençlik Spor ile Güneyyurt Gençlik Spor arasında oynanacak maç öncesi sahaya çıkan Süleyman Hacı Gençlik Spor futbolcuları, ”Başımız Sağolsun Terörü Lanetliyoruz” şeklinde pankart açtı. Karşılaşma öncesi ise şehitler için 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.

Süleymanhacı Gençlik Spor Sözcüsü Ferhat Koç, gazetecilere yaptığı açıklamada, Türkiye'de yaşanan terör olayları sebebiyle böyle bir çalışma yaptıklarını söyledi.

Şehit ailelerinin her zaman yanlarında olduklarını ifade eden Koç, şunları kaydetti: “Ülkemizde yaşanan terör olaylarından dolayı bunu biz örnek teşkil ederekten kınamak istedik. Ülkemizde yaşanan bazı olaylar şehit ailelerinin acısını buradan bizlerde paylaşmak istedik. Ne kadar da az tanısak da o acıyı tatmasak da onların bir kısım yanında olmak istedik bu yüzden böyle bir uygulama yapmak istedik. Süleyman Hacı Gençlik Spor olarak bütün şehitlerimizin ve şehit ailelerimizin arkasında durmak istiyoruz ve ülkemizde bu terör olaylarının bir an önce çözülüp annelerin canının yanmasını hiçbir zaman istemiyoruz. O yüzden Karaman Süleyman Hacı köyü takımı olaraktan böyle bir uygulama yapmak istedik” dedi.