AK Parti Karaman Kadın Kolları Başkanı Emine Şimşek ve beraberindeki heyet Yaşlılara Saygı Haftası nedeniyle yaşlıları evlerinde ziyaret etti.

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Emine Şimşek ve beraberindeki ekibi bu vesile ile sadece Huzur evleri ziyaret edilmesin evde bakıma muhtaç yaşlılarımızın da kapıları çalınsın, hatırları sorulsun, gönülleri alınsın mesajını vererek yola çıktılar.
Yüzlerine yaşanan yılların çizgisi yansımış teyzelerin her biri ayrı memnun kaldı bu ziyaretten. Hepsi de devletin evde bakım hizmetinden yararlanıyor bir yandan da dualar ediyorlar.

Kadın Kolları Başkanı Emine ŞİMŞEK ziyarette yaptığı konuşmasında;’’Aile ve Sosyal Politikalar Genel Müdürlüğümüz, insanımızın değer yargıları arasında var olan yaşlıya sevgi, dayanışma ve saygı yaklaşımını, değişen toplum yapısı içinde ve bilimin ışığında profesyonelce hizmet alanlarına taşıyarak yaşlı vatandaşlarımıza verilecek hizmetlerin kalitesini ve çeşitliliğini artırmaya yönelik çalışmaları sürdürmektedir. Devletimizin sağladığı imkânlar ve sunduğu hizmetlerin her geçen gün daha mükemmel hale getirilmesini sağlamak öncelikli hedefi. 
Ancak devletimizin çalışmaları yaşlılarımızın sorunlarının çözümü ve toplumda hak ettikleri yeri almaları konusunda tek başına yeterli değildir.
Toplumda bu bilincin yerleşmesi, bugüne kadar olduğu gibi gönüllü kuruluşlarımızın ve vatandaşlarımızın katkıları ile yaşlılarımıza daha iyi yaşama koşullarını sağlayabiliriz. Yaşlılarımıza ve onların sorunlarına sahip çıkmak insanlık görevimizdir. 

"Bizleri bugünlere ve geleceğe hazırlayan yaşlılarımız için hayatı kolaylaştırmak ve kimseye muhtaç olmadan yaşamalarını sağlamak devletimizin öncelikli görevleri arasındadır. Unutmayın ki bir gün herkes yaşlanacaktır.
Onlar bizden ne para istiyor ne aş, istedikleri sadece gönülleri alınsın hatırları sorulsun’’dedi.