Hünkar Güvenlik ve Eğitim Kurumları eğitimlerini tamamlayıp mezun olan kursiyerlerine Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından yapılan sınava girmeden önce moral ve motivasyon pastası kesti.
Pasta kesimi sonrası gazetemize açıklama yapan Hünkar Güvenlik ve Eğitim Kurumları Müdürü Ali Berber; “Hünkar Güvenlik ve Eğitim Kurumları bir hizmet topluluğu olarak 5188 sayılı yasa kapsamında tüm bölümlerinde profesyonel kadrosuyla her geçen gün daha da güçlenerek hedeflerine doğru ilerlemektedir.
Hünkar Güvenlik ve Eğitim Kurumları ulusal ve uluslararası hizmet kriterlerinde TSE ve ISO 9001 – 2007 Kalite Sistem Belgesine sahip olup dünya kriterlerinde ve standartlarında hizmet üretmektedir. Hizmet anlayışında Koşulsuz Müşteri Memnuniyetini esas alan şirketimiz seçkin referansları kalite ve ekonomik fiyat politikaları çağdaş hizmet anlayışı ile alternatif düşünceler üreterek hizmette sınır tanımadığını kanıtlamaktadır. Çağın hizmet beklentilerine cevap verebilecek şekilde iç yapılanması Çağdaş, Dinamik ve Profesyonel yaklaşımı ile 5188 sayılı yasanın öngördüğü tüm koşullara haiz genç yöneticilerden oluşan kadrosu ile hizmet sektörüne yenilikler katmaktadır. Kaliteli hizmetin detaylarda saklı olduğu gerçeğini iyi bilen anlayışı ile Hünkar Güvenlik ve Eğitim Kurumları kaliteyi ve mükemmelliği ilke edinerek profesyonel hizmet üretecek şirket politikasının temelini oluşturan onur ve saygıyı her şeyin üstünde tutarak ‘’Müşteri-Çalışan-İşveren‘’ memnuniyetini sağlayacak profesyonel hizmet ve iş ahlakı ilkelerine uygun olarak hareket edecektir. Siz değerli müşterilerimize Hünkar Güvenlik ve Eğitim Kurumları olarak, gelişmiş teknolojinin tüm olanaklarını da kullanarak kaliteli hizmet üretmeye devam edeceğiz. Ayrıca 31 Martta sınava girecek olan kursiyerlerimize başarılar diler ve başarılı olan kursiyerlerimize sürpriz hediyeler olacaktır. Birlikte hep daha iyiye.” dedi.
Hünkar Güvenlik ve Eğitim Kurumları Müdürü Ali Berber’in konuşmasından sonra kurum hakkında bilgilendirme yapan Hünkar Güvenlik Hizmeti Müdürü Sami Ay Karaman’da en iyi hizmeti verdiklerini vurgulayarak; “Öncelikle bizim merkezimiz Konya’da. Karaman, Alanya ve Antalya’da da şubelerimiz var. İki çeşit güvenlik sertifikası vermekteyiz. Biri ortaokul mezunlarına silahsız güvenlik sertifikası, diğeri ise 21 yaşını dolduran lise mezunlarına silahlı güvenlik sertifikası veriyoruz. Hafta içi, hafta sonu ve akşam grubu olmak üzere haftada 3 defa gruplar olur.  Eğitimci hocalarımız askeri ve emniyet güçlerinden emekli olup eğitimlerini kendileri birebir vermektedir. Silahsız güvenlik sertifikası almak için 15 gün eğitim görülür, silahlı güvenlik sertifikası almak için ise 18 gün eğitim görülür. Resmi ve özel kurumların çoğunda güvenlik gücü şirketimiz tarafından yapılmaktadır.” dedi.
Karaman’da güvenlik sertifikası almayan kalmasın diye böyle bir fiyat uygulaması yaptık diyen Sami Ay; “Kayıt yaptıran kursiyerlere taksit imkanı sağlayan Hünkar Güvenlik ve Eğitim Kurumları, silahlı güvenlik sertifikası 400 TL, silahsız güvenlik sertifikası 350 TL’dir. Sertifika yenile ise silahlı 350 TL, silahsız 300 TL’dir.“ dedi. 
Adres: Külhan Mahallesi, İsmetpaşa Caddesi, Gümüşler İşhanı No:1 Kat:3
Telefon: 0338 214 10 20