Karaman İl Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan, daha önce  Kırklareli Pınarhisar İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak görev yapmakta olan Asım Sultanoğlu  bugün Karaman'da ki görevine başladı.

Dün akşam ilimize gelen ve sabah görevine başlayan İl Müdürü Sultanoğlu'nun tebrik ziyaretlerini kabul etmeye başladığı öğrenildi.

En son olarak Pınarhisar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevini yürüten Sultanoğlu, daha önce İstanbul Bayrampaşa İlçesi Sancaksoy İlköğretim Okulu Müdürlüğü görevinde de bulunmuştu.

Karaman Gündem ailesi olarak Sayın Asım Sultanoğlu'nu yeni görevinde başarılar diler, İlimize hoş geldiniz diyoruz.

Asım SULTANOĞLU Kimdir?

1966 yılında Malatya’nın Doğanşehir ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise tahsilini Malatya’da tamamladı. Mustafa Kemal Üniversitesi Eğitim Yüksek Okulunu bitirdikten sonra 4 yıl Bayburt’ta görev yaptı. Daha sonra İstanbul’da çeşitli okullarda öğretmenlik ve yöneticilik görevinde bulundu. 1998-2000 yılları arasında Açıköğretim Fakültesi Türkçe Öğretmenliği bölümünden lisans eğitimini tamamladıktan sonra İstanbul’da çeşitli okullarda idarecilik görevinde bulundu.5 yıl özel kolejde idarecilik görevinde bulundu. Yeditepe Üniversitesinde “Eğitim Yöneticiliği ve Denetleyiciliği” alanında yüksek lisansını tamamladı.2010 yılında Kırıkkale’nin Pınarhisar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne atandı. 24.12.2012 tarihi itibariyle Karaman İl Milli Eğitim Müdürlüğüne atanmış bulunmaktadır. Evli ve 3 çocuk babasıdır.