Karaman İl Genel Meclis Başkanı Celalettin Güngörer, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım ile AK Parti iktidarlarında gelenek haline gelen istikrarın ve büyümenin devam edeceğini belirtti.
İl Genel Meclis Başkanı Güngörer, yaptığı yazılı açıklamada, “AK Parti'nin 22 Mayıs'ta yapılacak 2. Olağanüstü Büyük Kongresinde genel başkanlığa aday gösterilecek Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'ın sivil havacılık, duble yollar, iletişim ve büyük altyapı projeleri başta olmak üzere Türkiye'nin son 15 yıldır yaşadığı kalkınma hamlesinin temelinde harcı bulunan vizyoner bir siyasetçi” olduğunu kaydetti.
İl Genel Meclis Başkanı Celalettin Güngörer açıklamasının devamında, "Kuruluşundan bugüne AK Parti kadrolarında yer alan Yıldırım'ın uyumlu bir kadro ile devletin inşasına katkılarının artarak devam edeceğine olan güvenimiz tamdır. AK Parti iktidarlarında gelenek haline gelen istikrarın ve büyümenin devam edeceğini belirterek, tekrardan bu kararın ülkemiz ve milletimiz adına hayırlara vesile olmasını diliyoruz." dedi.