Kerim Dereli AK Parti İl Başkanı

 "Birlik dayanışma ve kardeşlik duygularımızın daha da yoğunlaştığı mübarek Ramazan Ayı'nı uğurlamaya hazırlandığımız bu günlerde, bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi 'ni idrak ediyoruz".
Kadir Gecesi, Kur'an-ı Kerimin övdüğü, refah, huzur ve güvenliğin her tarafa yayıldığı, sema kapılarının açıldığı, dilek, dua ve temennilerin kabul edildiği kutlu bir gecedir. Bu mana ikliminde gönüllerimizi saflaştırmak, feyz, bereket ve güzelliklerden istifade etmek tamamen bizim bu güzel geceyi en iyi şekilde değerlendirmemiz sonucunda elde edeceğimiz kazanımlar olacaktır.
"Kadir Gecesi'nin ülkemiz, ilimiz ve tüm insanlık için güzelliklere vesile olmasını diliyorum. Millet olarak Ramazan ayının ve Kadir Gecesi 'nin hepimizi kucaklayarak, birlik, beraberlik, bolluk, bereket, kazanç, yardımlaşma, paylaşma, dua, ziyaret, itibar, inanç, barış, mutluluk ikliminde birleştirmesini ve daha güzel bir geleceğe kapılar açmasını temenni ediyorum. Onun için bu mübarek gecenin hepimizin kalplerine, gönül dünyalarımıza ışık saçmasını, vicdanlarımızı aydınlatmasını, hepimize neşe ve huzur getirmesini temenni ediyorum. Bu duygularla tüm teşkilat mensuplarımızın ve hemşerilerimizin Kadir Gecesi'ni tebrik ediyor, hayırlara vesile olmasını diliyorum".