Ziyarette SGK'nın çalışma ve faaliyetleri üzerine bilgiler veren İl Müdürü Serdar Fındık  SGK hizmetlerini, yapılan çalışmaları  değerlendirerek  vatandaşa en iyi hizmeti verme çabası içinde olduklarını belirtti. Bu çerçevede KTSO Başkanı Mustafa Toktay'ı ziyaret etmekten memnuniyet duyduğunu dile getirdi.
 
KTSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Toktay; “Sosyal Güvenlik Haftası münasebetiyle odamızı ziyaret eden İl Müdürümüze teşekkür ediyorum. Toplumda Sosyal Güvenlik bilincinin oluşturulması açısından bu etkinlikler önem arz etmektedir. Sosyal anlamda güçlü ve güvenli bir toplum için Sosyal Güvenlik Kurumunun önemi son derece büyüktür. Bu vesileyle, başta Kurum Müdürümüz ve çalışanları olmak üzere tüm vatandaşlarımızın  Sosyal Güvenlik Haftasını  kutluyorum. Ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyor, Sosyal Güvenlik Haftasının başarılarla dolu geçmesini temenni ediyorum” dedi.
 
Ziyaretin ardından, SGK İl Müdürü Serdar Fındık, beraberindeki heyet ve Başkan Mustafa Toktay günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.