Akdeniz Üniversitesi Alanya işletme fakültesinin organize ettiği Şeb_i Aruz törenlerinde topluluk, Şef Hilmi USLU yönetiminde Alanya halkına unutulmaz bir gece yaşattı
Akdeniz Üniversitesi Alanya İşletme Fakültesi Öğrenci Konseyi ve Tarih Topluluğu, Mevlana'yı anma töreni Şeb-i Arus programı Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlendi, Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Alanya İşletme Fakültesi Öğrenci Konseyi ile Alanya Tarih Topluluğu, Mevlana'yı anma törenini Şeb-i Arus programıyla renklendirdi. 
Semazenler, sema yapıp Hz. Mevlana Celaleddin-i Rumi'yi andı. Törende Karaman Türk Tasavvuf Müziği Topluluğu ilahi ve ezgiler söyledi. Programa yaklaşık 500 öğrenci yanı sıra Alanya İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İbrahim Güngör, Alanya Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Akın Altun, öğretim görevlileri, Öğrenci Konseyi Başkanı Mehmet Öztürk, Alanya Tarih Topluluğu Başkanı Ümit Bağış ve MHP Alanya İlçe Başkanı Cafer Uyar katıldı. Tören öncesi konuşan AÜ Alanya İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Güngör, öğrenci konseyinin Mevlana'yı anma programı düzenlemek istediğini ve bunun için destek istediklerini belirtti. Öğrenci konseyinin tüm fakülteyi temsil ettiğini vurgulayan Prof. Dr. Güngör, öğrencilerine destek vermeyi hemen kabul ettiğini söyledi. Bu güzel törende de herkesin huzurunda her zaman öğrencilerinin yanında olmaya söz verdiğini dile getiren Prof. Dr. Güngör, Karaman Türk Tasavvuf üziği Topluluğuna teşşekkür ederek önümüzdeki yıllarda ve daha birçok proğramda birlikte olmak istediklerini dile getirdi.