Ermenek İlçemizin Güneyyurt Beldesi Pamuklu Mevkinde maden ocağında mahsur kalan 18 işçiden Mehmet Özcan'ın 5 yaşındaki oğlu Ömer Asaf'ın, "Babama 'Galatasaray maçı var' dersek madenden çıkar" demesi yakınlarını ağlatmıştı. Ömer Asaf, kurduğu "madencileri kurtarma oyununda" ise babası ve diğer işçileri kurtarmayı oynuyordu.

İşçi Mehmet Özcan'ın (35), yakınları madendeki çalışmaları yakından takip eden, Özcan'ın eşi Fatma (33), çocukları Nazife (12), Hüseyin (11) ile Ömer Asaf (5) ise bir an önce evlerinin direği babalarına ulaşmayı bekliyor.

Çevresinde Galatasaray fanatikliğiyle bilinen babasına, "Babama 'Galatasaray maçı var' dersek madenden çıkar" diyen Ömer Asaf, dayısından sarı-kırmızı renklerinin olduğu oyuncağıyla fotoğrafını çekip sosyal paylaşım sitesinden babasına göndermesini de istemişti.

ultrAslan Karaman ekibinden bir grup ise bu habere sessiz kalmadı

"Babama 'Galatasaray maçı var' dersek madenden çıkar"  diyen Ömer Asaf 'a ve Ailesine ultrAslan Karaman Grubundan anlamlı ziyaret.

Elleri boş gitmeyen duyarlı gençler, Galatasaray'ın lisanslı forma, eşofman, atkı gibi hediyelerin yanında kışlık giyecek, yiyecekleri de götürmeyi unutmadılar. Hiç böyle bir şeyi beklemeyen aile bu güzel davranışla sevinirken, biraz olsun acıları dinmesine vesile olundu. Yaklaşık 1 saat aileyle vakit geçiren gençler Ömer Asaf'la da yakından ilgilendi.