Sanayi Sitesinin çevresini daha kullanışlı hale getirmek isteyen Karaman Belediyesi, İbrahim Öktem Caddesi üzerinde yaptığı düzenleme çalışmasıyla Sanayi sitesinin etrafını modern şekilde değiştiriyor.
Karaman Belediyesi Park-Bahçe Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, İbrahim Öktem Caddesi’nde çevre düzenlemelerine başladı. 1 km uzunluğundaki caddenin sanayi kısmına bakan taraftaki alanda; Yürüyüş yolu, ağaçlandırma ve çim ile yeşillendirme çalışmaları sürerken diğer yandan da kamelyalar, piknik masaları ve oturma gurupları yerleştiriliyor.

Belediye Başkanımız Kâmil Uğurlu, bu çalışmaları bir bütünlük içerisinde gerçekleştirdiklerini ifade ederek, vatandaşlarımızın sosyal ihtiyaçlarına cevap verebilecek nitelikte ele aldıklarını belirtti.

Yeşil alan çalışmalarına hız kesmeden devam ettiklerini söyleyen Başkan Uğurlu: “Artık yeşil alanlarımızı daha çok faaliyetlerin yapılabileceği şekilde inşa ediyoruz. Spor aletleri, yürüyüş yolları, kamelyalar ve oturma alanları kuruyoruz. Karaman’a yakışır yeşil alanlar inşa ediyoruz” dedi.