Kavşak düzenleme çalışmaları kapsamında; Alparslan Türkeş Bulvarı ve Yavuz Sultan Selim Bulvarı bağlantısı ile Yavuz Sultan Selim Bulvarı'ndan devlet hastanesine geçiş sağlanan güzergâhlarda trafiğin daha güvenli bir hale getirmek amacıyla yapılması planlanan köprülü kavşak projelerinde çalışmalar başladı.
Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan ve beraberindeki belediye meclis üyeleri Beytullah Karakaş, Ramazan Özbay ve Abdullah Bağırgan çalışmaları yerinde inceleyerek çalışmalarla ilgili yetkililerden detaylı bilgiler aldı.
Bu yıl içerisinde başlatılan projeler sayesinde, Karaman'da ulaşımın daha modern ve güvenli bir hale geleceğini söyleyen Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan şunları kaydetti. "Şehrin önemli güzergâhlarında ulaşımı daha güvenli ve modern hale getirmek için projeler hazırladık. Alparslan Türkeş Bulvarından gelen araçlar devlet hastanesine gidebilmek için oldukça uzun bir mesafeyi gitmek zorunda kalıyorlar. Bu mesafeyi en aza indirgemek için Zembilli Kavşağından Yavuz Sultan Selim Bulvarına doğrudan geçişin sağlanabilmesi için bir köprü inşa ediyoruz. Devamında ise Piri Reis Vadisi kavşağını da temelden ele alarak bu noktada alt ve üst geçit düzenlemesi gerçekleştireceğiz. Her iki kavşak düzenlemesi ile vatandaşlarımız bu güzergâhlar üzerinde daha hızlı ve daha güvenli bir ulaşım imkanına kavuşacaklar. Bu kavşak düzenlemelerinin bir benzerini de Bisikletli Kavşak üzerinde gerçekleştireceğiz. İhale hazırlıkları devam eden bu projemizde de çalışmalar bu yıl içerisinde başlayacak"