Saadet Partisi Karaman İl Başkanı Şaban Şahin yaptığı açıklamada: “Bilindiği gibi Saadet Partisi, 47 yıldır Türkiye ve Dünya siyasetinde Milli olma özelliği ile bu aziz Millete en hayırlı hizmetleri yapmış Milli Görüşün tek temsilcisidir.
Türkiye’de ve Dünyada adil bir düzen ve İslam Birliğinin kurulması için 40 yılı aşmış bir mücadele veren Prof. Dr. Necmettin Erbakan 2011 yılının 27 Şubat günü Saadet Partimizin Genel Başkanı olarak vefat etmiştir. Bu sebeple Türkiye genelinde her sene 27 Şubat-4 Mart Necmettin Erbakan Haftası kapsamında Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ı anma ve anlama etkinlikleri gerçekleştirilmektedir.
Bu kapsamda Saadet Partisi Karaman İl Başkanlığı tarafından tertip edilen programda merhum Erbakan’ın hayatını ve Milli Görüş mücadelesini anlatan sinevizyon gösterileri ve okunan hatimlerin duası yapılacaktır. Programa Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Gazeteci Yazar Mustafa Yılmaz’da konuşmacı olarak katılacaktır.
Merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ı vefatının 5. yılında özel bir programla anacaklarını kaydeden Şahin, “Bu yıl ki organizenin ana temasının ‘Savaş değil barış; Çatışma değil diyalog’ olarak belirlendiğini” söyledi.
İl Başkanı Şahin, “Yunus Emre Konferans Salonu’nda 4 Mart Cuma Akşamı 19.00’da düzenleyeceğimiz programımıza tüm hemşerilerimizi davet ediyoruz” dedi.