Beşiktaş Kongre Üyesi ve iş adamı Serkan Yazıcıoğlu tarafından Karaman’da 85. Yıl Milli Egemenlik İlkokulu'na yaptırılan Fatma-Musa Yazıcıoğlu Anaokulu'nun açılışına Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman da katıldı. Açılış için okula gelen Orman’a taraftarlar ve öğrenciler büyük ilgi gösterirken, bol bol fotoğraf çekildi. Açılışın ardından anaokulunu gezen Orman, burada gazetecilerin sorularını cevapladı. Bir basın mensubunun, "Bu yıl Beşiktaş şampiyon olacak mı?" sorusuna Orman, "Buna biz değil, sahadaki futbolcular karar verecek. Bize öyle söz verdiler. İnşallah şampiyon olacaklar" yanıtını verdi.
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın geçtiğimiz günlerde düzenlediği basın toplantısında yaptığı sert açıklamayla ilgili soruya ise Orman, "Bir kulüp başkanı açıklama yapmış, bizi ilgilendiren bir açıklama yok. Onun için de bir cevabımız yok" diye konuştu.
Anaokulu açılışına Karaman Valisi Murat Koca, Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ile annesi Nuran Orman, bazı Beşiktaş Yönetim Kurulu üyeleri ile taraftarlar katıldı.