Karaman Eğitim Gönüllüleri Derneği Başkanı Yahya Okçu ve dernek yönetimi “HERKES ONU OKUYOR” projesi kapsamında İl Emniyet Müdürü Sayın Lütfi Sönmez ‘i makamında ziyaret etti.
İl Emniyet Müdürü Lütfi Sönmez'e proje hakkında bilgi veren Okçu şunları söyledi;
Geçen yıl üniversite ve cezaevi ile birlikte 19 000 kişi Peygamber Efendimizin hayatını okudu. Bu yıl 50 bin kişinin Peygamber Efendimizin hayatını okumasının hedeflendiği projede, Peygamber Efendimizin hayatını okuyan ve sınavda başarılı olan 571 kişiye hediye verilmesi planlanmıştır.
Ayrıca Okçu; Sınava girenlere 1 adet Kuranı Kerim hediye edileceğini söyledi. Yetişkin kategorisinde birinciye araba verileceğini ifade ederek ''desteklerinizi bekliyoruz,'' dedi.
İl Emniyet Müdürü Sönmez; “Karaman Eğitim Gönüllüleri Derneğine böyle anlamlı bir projeyi başlattıkları için teşekkür ediyorum dedi. Eğitimin daima öğretimin önünde olduğunu vurgulayan Sönmez, Peygamber Efendimizin hayatının öğrenilmesi ve öğretilmesinin toplumun eğitimi adına önem arz ettiğini ifade etti. “

Sönmez, “Bizler sosyal sorumluluk içeren bu tür faaliyetleri her zaman destekledik ve desteklemeye devam edeceğiz.” dedi.
Ziyaretin sonunda Karaman Eğitim Gönüllüleri Derneği adına Yahya Okçu, İl Emniyet Müdürü Lütfi Sönmez’e teşekkür ederek “Mukaddes Emanetler” kitabını hediye etti.