Edinilen bilgiye göre 22 Aralık 2011 günü evinden Ermenek İlçesine gidiyorum diye ayrılan Ali Osman Kaya'ya(55) ulaşamayan yakınları polise ve Jandarmaya kayıp başvurusunda bulundular.
 
O günden bu yana şahsın gidebileceği her yeri arayan polis ve Jandarma ekipleri bir sonuca ulaşamazken şahsın Ermenek'e, Bucakışla üzeri gidebileceği ihtimalini değerlendiren yakınları Karaman Ermenek kara yolu üzerinde araştırmalarını yoğunlaştırdılar.
 
Bu gün Merkez Burhan köyü Han mevkisinde yolun solunda bulunan mermer ocağına bakan şahıslar bir yanmış otomobil görünce durumu Jandarma ekiplerine bildirdiler.
 
Jandarma ekipleri olay yerinde yaptıkları incelemede otomobilin şoför koltuğunda kayıp olan  Ali Osman Kaya'nın yanmış cesedine ulaşırken, şahsın içinde kredi kartları ehliyeti ve nüfus cüzdanının bulunduğu montu olay yerinden biraz ilerde bulundu.
 
Şahsın cesedi Karaman Sivil Savunma ekipleri tarafından olay yerinden alınıp Karaman Devlet Hastanesi Morguna kaldırılırken şahsın intihar mı ettiği yoksa cinayete mi kurban gittiğinin yapılan otopsiden sonra belirleneceği öğrenildi.
 
Olayla ilgili araştırma devam ediyor.

ajanskaraman.com