İlimiz Merkez 100. Yıl İlköğretim Okulu Türkçe Öğretmeni ve Türk Eğitim-Sen Karaman Şubesi üyelerinden Hasan Kaya, 08/01/2012 Pazar günü vefat etmişti. Hasan Kaya’nın cenazesi bugün öğle namazına müteakip Musalla’dan  cenaze namazı kılınarak Kazalpa Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Cenaze namazına çok sayıda vatandaş, İl Milli Eğitim Müdürü Bekir Aksoy, eğitimciler ve merhum Kaya'nın öğrencileri katıldı. Yarın yazılı sınav yapacağını söyleyen öğrencileri, öğretmenlerinin vefat ettiğine inanamadıklarını ekledi.,

Yıllarını eğitime adamış Hasan KAYA öğretmene www.karamangundem.com ailesi olarak, Allah’tan rahmet, ailesi, yakınları, mesai arkadaşları, öğrencileri ve eğitim camiasına da başsağlığı diliyoruz.
 
HASAN KAYA KİMDİR?
Hasan KAYA, 20/08/1955 tarihinde Isparta Senirkent’te dünyaya geldi. Mesleğe ilk olarak 1972 yılında Trabzon ilinde öğretmen olarak başladı. Trabzon, Isparta ve Kocaeli illerinde eğitim yöneticiliği ve öğretmenlik yaptı. Hasan KAYA, 1999 yılından bu yana da Karaman Merkez 100. Yıl İlköğretim Okulu’nda Türkçe öğretmenliği yapmaktaydı.