Vali Murat Koca Karaman Milletvekili Mevlüt Akgün'ün babasının vefat etmesi nedeniyle bir taziye mesajı yayınladı.
Karaman Valisi Murat Koca'nın Taziye Mesajı

Vali Murat Koca yayınladığı taziye mesajında: " Meram Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi görmekte olan Karaman Milletvekili Mevlüt Akgün’ün muhterem babası Mustafa Akgün 77 yaşında Hakk'ın rahmetine kavuşmuştur.

Merhuma Allah'tan rahmet, Karaman Milletvekili Mevlüt Akgün ve kederli ailesine Cenabı Allah'tan sabr-ı cemil niyaz ediyorum" dedi.

Karaman Belediye Başkanı Kâmil Uğurlu'nun Taziye Mesajı
Karaman Belediye Başkanı Kâmil Uğurlu, Ak Parti Karaman Milletvekili Mevlüt Akgün’ün vefat eden babası Mustafa Akgün için bir taziye mesajı yayımladı.

Başkan Uğurlu mesajında: “Hakkın Rahmetine kavuşan Sayın Milletvekilimiz Mevlüt Akgün’ünn muhterem babası Mustafa Akgün’e yüce Allah’tan rahmet, Sayın Mevlüt Akgün dostumuz başta olmak üzere merhumun ailesine ve tüm sevdiklerine de başsağlığı diliyorum” dedi. 


AK Parti Karaman İl Gençlik Kolları'nın Taziye Mesajı

AK Parti Karaman İl Gençlik Kolları Başkan Vekili Ahmet Cemal Dinçay, Karaman Milletvekili Mevlüt Akgün’ün babası Mustafa Akgün’ün vefatı dolayısıyla başsağlığı mesajı yayımladı.
  Ahmet Cemal Dinçay mesajında şunları kaydetti;“Değerli milletvekilimiz Mevlüt Akgün’ün kıymetli babası Mustafa Akgün'ün vefatından derin üzüntü duyduk. Merhuma Allah’tan rahmet diliyor, başta milletvekilimiz sayın Mevlüt Akgün olmak üzere kederli Akgün ailesine başsağlığı ve sabr-ı cemil niyaz ediyorum” dedi.

Türkiye Muhtarlar Federasyonu Karaman Şubesi Taziye Mesajı

Türkiye Muhtarlar Federasyonu Karaman Şubesi İl Sekreteri Hakan Şahiner, Ak Parti Karaman Milletvekili Mevlüt Akgün’ün vefat eden babası Mustafa Akgün için bir taziye mesajı yayımladı.
  Yaptığı hizmetlerle Karaman halkının gönlüne taht kuran değerli milletvekilimiz Mevlüt Akgün’ün muhterem babası Mustafa Akgün'ün vefatından derin üzüntü duyduk. 

  Cenab-ı Mevla'dan merhuma rahmet ve mağfiret, milletvekilimiz sayın Mevlüt Akgün'e ve yakınlarına sabr-ı cemil diler, geride kalan aile efradına uzun ve bereketli ömürler temenni ederim.


Saadet Partisi Karaman İl Başkanı Şaban Şahin'in Taziye Mesajı

Saadet Partisi Karaman İl Başkanı Şaban Şahin, Karaman Milletvekili Mevlüt Akgün’ün babası Mustafa Akgün’ün vefat etmesi sebebiyle taziye mesajı gönderdi.

Şahin: “ Karaman Milletvekili Mevlüt Akgün’ün babası Mustafa Akgün’ün vefat haberini almış bulunuyoruz. Muhterem büyüğümüz merhum Mustafa Akgün’e Cenab-ı Allahtan Rahmet, Sayın Milletvekili Mevlüt Akgün kardeşimize ve kederli yakınlarına Allah’tan sabr-ı cemil niyaz ediyoruz” dedi.


İl Genel Meclis Başkanı’ndan Taziye Mesajı

Vali Murat Koca yayınladığı taziye mesajında: " Meram Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi görmekte olan Karaman Milletvekili Mevlüt Akgün’ün muhterem babası Mustafa Akgün Hakk'ın rahmetine kavuşmuştur.

Merhuma Allah'tan rahmet, Karaman Milletvekili Mevlüt Akgün ve kederli ailesine Cenabı Allah'tan sabır diliyorum" dedi.