Karaman Milletvekili Mevlüt Akgün, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Celalettin Güngörer, Avukat Murat Öztürk ve Tamer Ayçiçek karamangundem.com sitemizi ziyaret etti.

Sohbet ortamında geçen ziyarette konuşan Mevlüt Akgün teknolojinin durmadan geliştiğini, artık her şeyin internet ortamından takip edilebilir hale geldiğini söyledi. Seçim gezisi için gittiğimiz bir köy ziyaretinde köylülerin, köylerine internet bağlatılma talebiyle karşılaştıklarını, artık teknolojik takibin köylerde dahi ilerlediğini ekledi. Akgün konuşmasında;'' Yoğunluğumuz nedeniyle, interneti çok kullanamıyoruz. Ancak facebook tan okuduğumuz güncel haberleri dostlarımızla paylaşmaya çalışıyoruz. Vakit bulduğumuzda bazı sorulan sorulara ya da yorumlara cevap veriyoruz. Önceden herkes güncel haberleri gazetelerden takip ediyordu. Şimdi bu takip ise internet ortamına taşındı. Ancak sosyal medyacılığının iyi bir kanuni statüye kazandırılması gerekmektedir. Zira bu alanında bir düzene de ihtiyacı vardır. Bu başımı da geldi. Adam sosyal ağda sayfa açmış, müstehcen resim paylaşmış o da benim sayfamda gözüküyor. Sonra beni arıyorlar bu resim de nerden çıktı diye. Onun için kişiler böyle sayfalar açtığında ya da yorum yazacağında tc. kimlik numaralarını girmeden bunu yapamamalıdır. Bazı  internet sitelerine bakıyoruz 8-10 aydır, 1 senedir köşe yazarları aynı yazılarıyla orda durmakta. O sitenin haberleri güncel olsa bile köşe yazarlarının aynı kalması o sitelerin güncel olmadığını gösteriyor. Site olarak sizi takip etmeye çalışıyor, çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ediyorum ve başarılarınızın da devamını diliyorum. ‘dedi.

Celalettin Güngörer internet medyacılığın çok yaygınlaştığını evinde oturma odasında bir bilgisayarı olan bir vatandaşın  bile site açabildiğini söyledi. Güngörer;'' Partimizin Medya Tanıtım birimi olarak bütün haber ve etkinliklerimizi hazırlayarak tüm basına göndermekteyiz. Genelde kurum ve kuruluşlarda aynı yöntemle basına ve sitelere bu yöntemi kullanmaktalar. Ancak bu işi doğru yapan internet medya organları diğerlerinden yaptıkları çalışmalarla farklarını ortaya koymalıdır. Site olarak başarılarınızın devamı diliyorum‘ dedi.