Mısır da katliam da ölenler için karaman da Cuma namazından sonra gıyabi cenaze namazı kılındı. Karaman aktekke meydanında kılınan namaza yaklaşık bin kişi katıldı. Karaman da Cuma namazının bitmesi ile camiden çıkan cemaatte cenaze namazına katıldı.

14 Ağustos Çarşamba Günü Sabahın Erken Saatlerinde İtibaren Mısırda General Sisi Ve Yardakçılarının Emriyle Başta Adeviyye Ve Nahda Meydanları Olmak Üzere Barışçıl Gösterilerde Bulunan Halkın Üzerine Helikopterler, Keskin Nişancılar, Tanklar Ve Zırhlı Araçlarla Saldırıda Bulunmaya Başlanmış, Halen Devam Eden Bu Katliamda Binlerce İnsan Öldürülmüş Ve Onbinlerce İnsanda Yaralanmıştır, Tek Kurşun Atmayan Göstericilerin Çadırları Ve Kurulan Sahra Hastaneleri Bile Ateşe Verilmiştir. Şimdi Bir Kukla Olan Sisiye, İsraile, Amerikaya, Batı Dünyasına, Avrupaya Ve Onların Yerli Ve Yabancı İşbirlikçilerine Sesleniyoruz.

Adeviyeyi Boşaltmış Olabilirsiniz Ama Bugün Bütün Ümmet Ayağa Kalktı. Şimdi Bizim İçin Her Yer Adeviye Heryer Nahda, Her Yer Mısır. Adeviyeyi Boşalttınız Şimdi Bizim Nöbetimiz Başladı. Bütün İslam Coğrafyasında Hepimiz Mursiyiz Ve Her Yer Direniş, Burası Aktekke Meydanı Değil Adeviye Meydanı. Siz Onları Öldürdüğünüzü Zannediyorsunuz. Biz Allah Yolunda Öldürülenlere Sakın Ölü Demeyin Onlar Diridirler Ama Siz Hissetmezsiniz Diyen Bir Allaha İnanıyoruz. Yani Onlar Ölmediler Bilakis Dirildiler Ve Şimdi Bütün İslam Coğrafyasını Diriltmek Üzere Bir Nefhayı İlahi Gibi Kalblerimize Girdiler.Direniş Bizim İçin Diriliş Oldu. Biz Sizin Demokrasinizi Biliyoruz.Biz Onu Dün Irakta Toplu Mezarlarda Gördük, Fellucede Gördük Postallarınızla Camilerimize Girip Diri Diri Yaktığınız Kadın Ve Çocukların Üzerinde, Myanmarda Doğu Türkistanda Cezayirde Filistinde Suriyede Gördük Sizin İnsan Haklarınızı Eşitliğinizi Adaletinizi. Tarihin Ürettiği En Kanlı Medeniyet Olarak Tek Dişi Kalmış Canavarlığınızla Yok Olup Gidecekseniz.Kendi Ürettiğiniz Putları Yiyerek Ve Dünyayı Bir Korku Ve Kaos İmparatorluğuna Döndürerek. Bu Demokrasi Oyununun Kuralını Da Siz Koymuştunuz. Halkın İradesini Sandık Ve Seçim Yoluyla Ortaya Koyup Kendi Kendini Yönetmesi Demiştiniz Bunun Tanımına. Şimdi Ne Oldu; Kurduğunuz Çıkar Çarklarına Uymayınca Bunu Da Kan Ve Zulümle Halkın Başına Yıktınız.

Ümmetin Yüreğine Mısır Batmaktadır, Taa Mağripteki Bir Müminin Ayağına Batan Dikenin Acısını İçimizde Duymamızı Öğütleyen Bir Peygamberin Ümmeti Olarak Göz Önünde Yaptığınız Bu Katliamın Yanınıza Kar Kalacağını Ve Kardeşlerimizin Acısını Taa İliklerimizde Hissetmeyeceğimizi Mi Sandınız.

İşte Şimdi Şu Anda Cuma Namazından Sonra Karaman Dahil Türkiyenin Her İlinde Bütün İslam Coğrafyasında Biz Ayaktayız Sizin Tuzağınızın Başınıza Devrilmesi, Tuzak Kurucuların En Büyüğü Olan Allahın Sizleri Kahretmesi İçin Ellerimizi Kaldırıp Rabbimize Bütün Samimiyetimizle Yakarıyoruz. Sizin Kahru Perişan Olmanız İçin.

Yaktığınız Ateş Sizi Yakacak, Kazdığınız Kuyuya Kendiniz Düşeceksiniz. Bugün Tank Ve Tüfeklerinizle Kimyasal Silahlarınızla Kadın Çocuk Genç İhtiyar Demeden Öldürdüğünüz İnsnların Kanları Boğacak Sizi. Tek Kurşun Dahi Atmayacağız Öleceğiz Ama Öldürmeyeceğiz Diyen İnsanların Üzerine Sıktığınız Kurşun Sizi Vuracak, Mavi Marmara Da Olduğu Gibi. Maskeniz Düştü. Bütün Maksadınızın Demokrasi İnsan Hakları Filan Olmadığı Tek Amacınızın İsrail Ve Amerikanın Çıkarlarına Ters Düşen Bütün Yapılanmaları Yok Etmek Olduğu Dünya Kamuoyu Tarafından Görüldü.İzan Ve İnsaf Sahibi Her İnsanın Yüreğinde Öyle Büyük Bir Delik Açtınız Ve Oraya Kendinize Karşı Öyle Bir Kin Ve Nefret Doldurdunuz Ki İşte Siz İnsanlığın Kalbinde Açtığınız O Boşlukta Yok Olup Gideceksiniz. Kendi Çıkarlarınıza Uygun Olduğunda Türkiyedeki Gezi Olayları Gibi Saatlerce Canlı Yayına Bağlanabiliyorsunuz. Şimdi Herkesin Gözü Önünde Binlerce İnsan Katlediliyor, “Mısırda Karışıklıklar Var” Diyorsunuz.Bu İki Yüzlülüğünüzün Bu Çifte Sdandartlarınızın Görülmediğini Mi Zanndeiyorsunuz. Özgürlükler Ülkesi Diye Anılan Adınızın Ruhsuz Caniler Ülkesi Diye Değiştiğinin Farkına Varmıyor Musunuz.Evet Biz Biliyoruz Ki Siz Rabbimizin Dediği Gibi Gözleri Vardır Görmezler Kulakları Vardır İşitmezler Kalpleri Vardır Hissetmezler Güruhunun Modern Temsilcilerisiniz.

Bugün Mısır Aleni Olarak Bir İç Savaşa Doğru Sürüklenmektedir. Kendi Halkına İnsafsızca Saldıran Bu Askeri Kurmacayı Ve Katliamı Şiddetle Telin Ediyoruz. Kardeşlerimizin Direnişinin Yanında Olduğumuzu, Bütün Ümmetin Ayakta Ve Onların Yanında Olduğunu Burdan Tekrar İlan Ediyoruz.İki Yüzlü Batının, Avrupa'nın Ve Abd'nin De Daha Önce Demokrasi Havariliği Yaparken Şimdi Suspus Olmasını Ve Onlarla İşbirliği İçerisinde Olan Suud Gibi Birleşik Arap Emirlikleri Gibi Devletleri Şiddetle Kınıyoruz. Tarihin Kirli Sayfalarında Yok Olan Bütün Firavunlar Gibi Darbeci Modern Firavunların Da Yerle Yeksan Olacağını, Musa'ların Ve Mursi'lerin Hep Varolacağını Ve Yaşayacağını Burdan Tekrar Hatırlatıyoruz. Direnen Kazanacaktır. Dualarımız Sizinle. Selam Olsun İhvana, Selam Olsun Şehitlerimize, Selam Olsun Mısıra, Adeviyeye, Nahdaya. Selam Olsun Dualarıyla Ve Sesleriyle Onlara Destek Veren Bütün Ümmete…