Yunuskent Mahallesi muhtarı İbrahim Aköz 25 Aralık 2015 tarihine hayatını kaybetmesinin ardından, Yunuskent Mahallesi 5 Haziran Pazar günü yeniden muhtarlık seçimi için sandığa gidecek. Bunun için seçime giden Yunuskent Mahallesi yeni muhtar adaylarını çıkarmaya başladı.

Emekli Öğretmen Ahmet  Ali Ünüvar, Yunuskent Muhtarı olduğu taktirde  vaatlerini açıkladı. Muhtar olup hayır işleyeyim diyen Ünüvar, muhtar olduktan sonra Yunuskent Mahallesi’ndeki yardıma muhtaç aileleri belirleyip onlara köprü olacağını söyledi.

Karaman Gündem Gazetemizi ziyaret eden Ünüvar, vaatlerini şu şekilde sıraladı;

"Muhtar seçilirsem mahalleye yakın, herkesin evinden rahatlıkla ulaşabileceği YHM (eski üçaş) karşısında tüpçü Süleyman Kavurgacı’nın (Zembilli Ali Efendi Mahallesi Muhtarı) işyerinde muhtarlık hizmetlerini yürüteceğim. Belediyemizin yapacağı yeni muhtarlık ofisleri teslim edilince orada hizmete devam edeceğiz.

Parkların 7/24 nezih, oturulabilir olması için hem belediye hem emniyet birimleriyle koordineli şekilde çalışacağım.

Mahallemizdeki yeşilliğin korunması ve daha da artırılması için belediye park ve bahçeler müdürlüğü ile iş bilirliği içinde bulunacağım.

Mahallemizin ulaşımında (yolların tamiri vs.) meydana gelebilecek her türlü sorunlarda belediyemizden direk yardım talep edilecek ve sorunların en hızlı şekilde giderilmesi için gerekli girişimlerde bulunulacaktır.

Mahallemizde bulunan ihtiyaç sahiplerinin belirlenmesi ve ihtiyaçların sağlanması için gerek devlet kurumları, gerekse maddi imkânı geniş mahalle sakinlerinin de desteğiyle, bu yardımların sahiplerine ivedi şekilde ulaşması için köprü vazifesi görülecektir.

Belediyemizin diğer mahallerde çocuk ve gençlerin zaman geçireceği, çocuklarımızın güvenli ve kötü alışkanlıklardan uzak bir şekilde, rahatça spor yapacağı,  semt halı sahalarından mahallemizde de oluşturulması için gerekli müracaatlarda bulunacağım.

Bütün bilgi ve birikimi kullanarak mahallemize hizmet etmek için desteklerinizi bekler, saygı sevgilerimi sunarım."