KARAMAN’da erkek kuaför salonu işleten berber ustası ve kalfası bugüne kadar kısmetleri çıkmayınca, çareyi işyerine yazı yazarak astıkları ilanla buldu.


Askerliğini yaptıktan sonra Karaman’da geçen yıl devraldığı bir erkek kuaförünü işleten 25 yaşındaki Özgür Düzalan, izdivaç programına da kabul edilmeyince bu kez aynı yaştaki kalfası Y.A ile birlikte şansını gelin adaylarına duyuru yapmakla buldu. Düzalan;
“Bugüne kadar bir kısmetimiz çıkmayınca aklımıza böyle bir şey geldi. Bizde “Evlenmek için Gelin Adayı aranıyor” şeklinde duyuru yapalım dedik. Ve bu ilanımızı çağrımızı da görsünler diye dükkanımızın pencere camına astık. Son yıllarda takip ediyoruz. Özellikle ülkemizde evlenme ve boşanmalar arttı. Sıkıntılı yaşamları duyuyor, okuyoruz. Bunun için bugüne kadar da evlenmede biraz da bunlardan tereddüt ettik. Nasibimizde artık ne varsa onu bekliyoruz.


“İZDİVAÇ PROGRAMLARI BİZE İNANDIRICI GELMEDİ”
“Gündemde birçok evlenme programları varken, niçin böyle bir ilan yoluna gittiniz?”sorusu üzerine ise Özgür Düzalan;
“Çünkü bize izdivaç programları inandırıcı gelmedi. Çünkü bu evlilik programları bizce gerçeği yansıtmıyor. Şahsen ben birkaç kez aramama rağmen, geri dönüş yapmadılar.  Kabul etmediler beni. Bana da inandırıcı gelmeyince son çare olarak bu duyurumuzu dükkanımıza asarak evlenmek için varsa gelin adayları onlara göstermeye çalışıyoruz.”dedi.
Yine kendisini gibi evlenmek isteyen kalfası adına da konuşan Düzalan; “Kendine güvenen, inançlı, hiç evlilik yapmamış gelin adayları ile izdivaç kurmak istiyoruz. Varsa kısmetimiz ve bizi görürler de merak ederlerse buyursunlar gelsinler biz buradayız.”dedi.