Özdenören, 4 Aralık 2011 Pazar günü Yeni Şafak Gazetesi’nde yayınlanan köşeyazısında Karaman’da tüm ilgililerden gördüğü sıcak ilgi ve yakınlığı şükranla andığını ve kusursuz organizasyondan dolayı tebriklerini sunduğunu yazdı.

Peki usta yazar ve düşünce adamı Karaman’da kimlere ismen teşekkür etti:

KARAMAN'A TEŞEKKÜR: Geçtiğimiz 1-2 Aralık tarihlerinde Karaman Belediyesi, Karaman Üniversitesi, Karaman Sosyal Bilimler Lisesi ve Eğitim-Bir Sendikası'nın ortaklaşa davetiyle Karaman'da düzenlenen toplantılara katıldık. Üniversitede, Sosyal Bilimler Lisesi öğrencilerinin de katılımıyla "Okuma/Yazma üzerine bir sohbet"te bulunduk, belediyenin salonunda "Kent ve Kentin Ruhu" üzerine olan bir sunumumuz ile Köksal Alver ve Mehmet Harmancı'nın katılımıyla gerçekleştirilen panele katıldık. Eğitim-Bir Sendikası ise her zamanki kadirşinaslığı ile kurucusu Akif İnan'ı anma programı düzenlemişti. O programda Prof. Turan Karataş hocamız ile Akif İnan'ın edebi kişiliği, sendikacılığı üzerine karşılıklı bir sohbet gerçekleştirdik.

Bu programlar esnasında Karaman Valisi Süleyman Kahraman'dan, Karaman Belediye Başkanı Kâmil Uğurlu'dan, Karamanoğlu Mehmet Üniversitesi Rektörü Prof. Sabri Gökmen'den, Eğitim-Bir Karaman Şubesi Başkanı Yunus Özdemir'den ve sendikanın değerli üyelerinden, Sosyal Bilimler Lisesi Müdiresi Ayşe Balcı'dan, İmaret Dergisi editörü Burhan Yemiş'ten, bu yolculuğumuz boyunca bize refakat eden Eğitim-Bir Sendikası'nın değerli Sekreteri Ali Yalçın'dan ve tüm ilgililerden gördüğümüz sıcak ilgiyi ve yakınlığı şükranla anıyorum. Kusursuz organizasyondan dolayı tebriklerimi sunuyorum.” dedi