Üniversitenin İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanlığı ve Karaman İş-Kur İl Müdürlüğü tarafından öğrencilere yönelik düzenlenen Kariyer Günlerine Vali Süleyman Kahraman, Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez, KMÜ Rektörü, Sabri Gökmen, Saray Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sami Özdağ, Saray Holding yöneticileri, daire müdürleri ve çok sayıda öğrenci katıldı.
KMÜ Rektörü Sabri Gökmen'in açılış konuşması ile başlayan programda Vali Kahraman; ‘Bugün buradaki programı hazırlayan İş Kur Müdürlüğü ve Üniversite Rektörlüğümüze çok teşekkür ediyorum. Saray ismi bizim Türkiye'de ve Dünyada gurur duyduğumuz bir isimdir' dedi.
Programın konuğu Saray Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sami Özdağ; ‘1988 yılında çıktığımız bu yolda bir misyon ifade ediyoruz. Bir ideal peşindeyiz. İdeallerimiz önce ülkemiz ve milletimizdir' dedi.
Değişen dünyadan ve teknolojilerden de bahseden Özdağ; ‘ Eğitimin ve başarının sınırı yoktur. Dünya ve teknoloji her gün değişiyor, siz o trendlere ayak uydurmalısınız. Eğer ki bir başarıya ulaşmak istiyorsanız ilk başta bir davanız olacak. Bu dava küçükse orada kalırsınız. Hedeflerinizi her zaman büyük tutun dedi.
Dünya'nın en tatlı en iyi işini yaptıklarını dile getiren Özdağ sözlerine biz hayata tat katmak için yola çıktık diyerek devam etti.
3 ELİFİN İTTİHADI
Özdağ; ‘Eğer bir işe giriyorsanız ekip olmalısınız. Üç kişi bir araya gelerek bir organizasyona girerse başarmama şansı olmaz. Üç tane biri yan yana koyarsak 111 olur. Bir tane bir çıkarsa 11 olur. Sizlere tavsiyem en zayıf gücü bile küçümsemeyin. Bu 3 Elif İttihadıdır' dedi.
Özdağ konuşmasının ardından dakikalarca ayakta alkışlandı.
Programın sonunda çekilen kura ile 3 öğrenci Saray Holding'ten burs kazandı. Özdağ'a Karaman Valisi Süleyman Kahraman ve Üniversite Rektörü Sabri Gökmen günün anısına plaket ve çiçek taktim etti.