“Millet olarak bizi biz yapan en önemli unsurlardan bazılarıda; sevgi, saygı, hoşgörü ve dayanışma gibi üstün değerlere dayanan güçlü aile yapımızdır. Ailenin birlikteliği, güvencesini sağlama gibi yerine getirdikleri hayati misyonlarla, sağlıklı bir toplum yapısının oluşturulmasına katkı sağlayan babalarımız hayatımızın her döneminde en değerli varlıklarımızdır. 
Anne ile birlikte evlatlarını topluma, gelecek kuşaklara aydınlık bir fert olması için maddi manevi hiçbir fedakarlıktan kaçınmadan hazırlayan babalarımızı anlamak, yaptıklarını algılamak ve takdir etmek hiç kuşkusuz tek bir güne sığdırılamaz. Hayatı boyunca bütün imkanlarını ailesi için seferber eden, tecrübeleriyle her zaman yol gösterici olan toplumumuzun temel direkleri babalarımızın emeklerini ödeyemeyiz Barışta ailesinin, savaşta ülkesinin geleceği için canını feda etmekten kaçınmayan O büyük ve cefakâr insanlara sevgimizi ve saygımızı hiçbir zaman eksik etmemeliyiz

Yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız veren tüm babaların Babalar Günü'nü kutluyor, kendilerine aileleriyle sağlıklı, mutlu, uzun yıllar diliyorum." dedi.