KARAMAN’DA TERÖRÜ LANET MİTİNGİ YAPILDI

“MECLİSTE YAN GELİP YATAN BAŞBAKAN, BAKAN MİLLETVEKİLİ İSTEMİYORUZ”

Karaman Kent meydanında toplanan kalabalık son günlerde yaşanan terör olaylarını şiddetle kınadı. Kent Meydanında ellerinde ayyıdızlı Türk bayrakları ile öğleden sonra toplanan taraftar grupları ve CHP Gençlik Kolları ile TGB Grup üyelerinden oluşan grup polis gözetiminde basın açıklaması yaptı. 
Saygı duruşu ve okunan istiklal marşının ardından TGB grup adına basın açıklamasında bulunan Mustafa Onur Öztürk:
“Şehidimize kelle, bölücü başına sayın diyen şehit haberlerini askerlik yan gelip yatma yeri değildir diye değerlendiren bir başbakan. Artık çekinme korkma zamanı değildir. Halkımız bütün bunların farkında iken susma zamanı değildir. 
Tarih, Atatürk Türkiye’sine ve Türk halkına kirli oyunları reva görenleri affetmeyecektir.

Cumhuriyet döneminden bu yana Cumhuriyete kastetmek isteyenler hiçbir zaman başarılı olamamıştır. Ama ülkemiz içersinden iç karışıklık çıkararak, kaleyi içten fetih etmek daha kolay olduğu için, hep iç karışıklarla uğraşadurmuş bir milletiz. Bağımsızlık adına, vatanı, bayrağı uğruna yıllardır mücadele eden Mehmetçikleriniz, hainler tarafından hedef seçilmiştir. Burada asıl hedef şanlı Türk Ordusu, yüce Türk Milleti ve Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’tür. Bizler artık Mecliste yan gelip yatan başbakan bakanlar ve milletvekilleri istemiyoruz. Buradan sizlere bir çağrımız olacak. Terörü bitirmek sözde açılım saçmalığıyla veya osloyla eli kanlı teröristlerin ayağına gitmekle olmaz. Buradan açık bir dil ile söyleyebiliriz ki çözüm pkk yuvalarının yok edilmesi ve pkk destekçilerinin bitirilmesidir.”dedi. Yapılan açıklamanın ardından grup olaysız bir şekilde dağıldı.