KTSO BAŞKANI MUSTAFA TOKTAY'DAN SMMM ODASINA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ 
Ziyaretten konuşan Karaman TSO Başkanı Mustafa Toktay, Okhan Tolga Sayan  Başkanlığında Karaman Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası yeni yönetimine başarılar dileyerek, mali müşavir ve muhasebecilerin iş dünyasının en büyük parçası olduğunu söyledi.
 
Toktay konuşmasının devamında; “Mali Müşavirler Odası en büyük paydaşlarımızdan bir tanesi olup iş ve işlemlerimizde birlikte çalıştığımız birlikte yol aldığımız önemli bir odamız. Meslek mensuplarının yaptığı iş ve işlemler, bilgilendirme, eğitim konularında birbirimizle sürekli iletişim içerisindeyiz. Yeni yönetimin Karamanımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Karaman  Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Okhan Tolga Sayan ve Yönetimi; ziyaretinden dolayı Ticaret Odası  Başkanı Mustafa Toktay'a  teşekkür ederek,  inşallah bizde hayırlı hizmetler yapmak üzere Karamanımıza ve üyelerimize en güzel hizmeti vereceğiz. Sivil toplumun bir unsuru olarak diğer kuruluşlarla ve kurumlarla hep diyalog içerisinde olacağız ve  bu dönemde de aynı anlayışla çalışmalarımıza devam edeceğiz” dediler.
Hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından ziyaret sona erdi.
 
KTSO BAŞKANI MUSTAFA TOKTAY'DAN TARIM İL MÜDÜRÜ'NE ZİYARET 
KTSO Başkanı Toktay ; Karaman tarımının daha ileri seviyelere taşınmasında işbirliğinin önemine değinerek, İl Müdürü Orhan Özçalık’a yeni görevinde başarılar diledi. Karaman Ticaret ve Sanayi Odası olarak tüm kamu kurum ve kuruluşlarımızla, yöneticilerimizle iyi bir uyum içindeyiz. Bizlerin öncelikli hedefi daha çok kalkınan ve sürekli büyüyen bir Karaman inşa etmek. Yürüttüğümüz tüm çalışmalar ve çabamız kentimizin daha iyi noktalara gelmesi için. Bu konuda her kesimle, her kurumla  el birliği ile gönül birliği ile çalışmaya ayrı bir özen gösteriyoruz” dedi.
İl Müdürü Özçalık ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Karaman’ın tarım alanında bölgenin merkezi olma yolunda önemli atılımlar yaptığını ve İl Müdürlüğü olarak bu konuda her türlü destek ve çabayı gösterdiklerini, birlikte uyum içinde ilimize en iyi hizmetleri vermeye çalışacaklarını belirterek ziyaretten dolayı Başkan Toktay'a teşekkür etti.
Ziyaret karşılıklı görüş alışverişinin ardından hatıra fotoğrafının çekilmesiyle sona erdi.