Anadolu Ajansı Konya Bölge Müdürü Mürsel Çetin, Karaman Anadolu Ajansı Temsilcisi Mehmet Çetin ile birlikte Belediye Başkanı Kâmil Uğurlu’yu makamında ziyaret etti.
Ziyarette Belediye Başkanı Uğurlu’ya Anadolu Ajansı’nın çalışmaları hakkında bilgi veren Konya Bölge Müdürü Çetin; Anadolu Ajansı’nın başlattığı yeni bir proje olan ‘Haber Akademisi’ ile ilgili de açıklama yaptı. 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dle getiren Kâmil Uğurlu da; kendisinin de eski bir gazeteci olduğunu ve Anadolu Ajansı’nı uzun yıllardır takip ettiğini belirterek şunları kaydetti:
“Anadolu Ajansı kurulduğu günden bu yana ilkeli, düzgün, tarafsız aklı başında habercilik yapıyor. Anadolu Ajansı bu çalışmaları ile hem hizmet ediyor hem de örnek oluyor. Meseleyi belli bir çıtada, istikrarla, sabırla sürdürüyor. Anadolu Ajansı’nın yeni projesi ‘Haber Akademisi’ni heyecanla takip ediyorum. Sektördeki eksikliği giderecek muhteşem bir proje. Anadolu Ajansı misyonu ve terbiyesiyle bu akademiden mezun olan gençler, çalıştıkları kuruluşlarda örnek olacaklar ve bazı unutulmaya başlayan meslek değerlerini çevrelerine hatırlatacaklardır.” dedi