“Biz yediden yetmişe, zenginden fakire herkesle bir olmayı, herkesle hemhâl olmayı kendimiz için bir görev ve bir onur kabul ediyoruz.”diyen Vali Süleyman Kahraman ziyaretleri kapsamında KASİAD Başkanı Ahmet KILINÇ’ı, Kılınç Mühendiklik’te, İsmail ve Birol Erdemsoy kardeşleri  ERDEMSOY sigortada ziyaret etti.
Geçtiğimiz günlerde KASİAD Başkanı Ahmet KILINÇ’ı, Kılınç Mühendiklik’te ziyaret eden Vali Kahraman’a Özel Kalem Müdürü Murat Zafer de eşlik etti.KASİAD Başkanı ve Kılınç Mühendislik’in sahibi Ahmet Kılınç, Vali Kahraman’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.
Ziyaretlerinin temel felsefesini “Biz her daim insanımızın yanında olmalıyız ki, insanımızın ve şehrimizin halinden haberdar olabilelim.” diyerek açıklayan Vali Kahraman daha sonra Işık Sigorta Acentesi’ni ziyaret etti. Aynı zamanda Erdemsoy Sigorta’nın da sahibi olan İsmail Erdemsoy da Vali Kahraman’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek: “Bu şehrin insanı yöneticilerini yanında hissettiği müddetçe elbette ki daha büyük başarılar yakalayacaktır. Bu ziyaretler bu anlamda hem şahsımız için hem de diğer esnafımız için büyük bir anlam taşıyor.”dedi.
Ziyaret İsmail Erdemsoy’un, Vali   Kahraman’ı ’a ziyaretin anısına ve Karaman’a hizmetlerinden dolayı porselen tabak hediye etmesiyle son buldu.