Göktepe Belediyesini ziyaretinde, Belediye Başkanı Recep Vural ve vatandaşlar tarafından karşılanan Vali Kahraman’a Sarıveliler Kaymakamı Eyyüp Özdemir ve daire müdürleri de eşlik etti. Belediye başkanından bilgi aldıktan sonra inşaatı devam eden Göktepe Belediye Başkanlığı binasını gezerek, incelemelerde bulundu.  Daha sonra kültür mantarı üretilen tesisleri gezen Vali Kahraman “Biz her köyümüzün, her beldemizin müreffeh bir hayata kavuşmasını, çağın imkânlarıyla donanmasını arzuluyoruz. Gayretimiz ve dileğimiz bu yöndedir. Her hizmet bizleri heyecanlandırmakta, bizleri mutlu etmektedir.”dedi.

Vali Kahraman ve beraberindeki heyet daha sonra Uğurlu’ya geçerek, köy kahvehanesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Uğurlu Muhtarı Yaşar Doğu Korkmaz’dan ve vatandaşlardan köyün ihtiyaçlarıyla ilgili bilgi alan Vali Kahraman’a ziyaretinde Sarıveliler Kaymakamı Eyyüp Özdemir ve daire müdürlerinin yanı sıra MEVKA Genel Sekreteri Ahmet Akman da eşlik etti. “Sizlerle birlikte olmaktan, sizlerin derdinden sevincinden haberdar olmaktan huzur duyuyoruz” diyen Vali Kahraman konuşmasında ayrıca şu ifadelere yer verdi: “Gözün önünde engeller olur. Göz bir dağın ardını, birkaç yüz metre ilerisini göremeyebilir; ama gönüllerin önünde bir engel yok, olamaz da… Eğer içinizde bir sevgi, bir inanç varsa hiçbir belde, hiçbir insan gönlümüzden ırak olamaz. Bizim köylerimize ve köylülerimize olan muhabbetimiz bu şekildedir.  Her derdinizi paylaşacaksınız, fikirlerinizi söyleyeceksiniz ki daha güzeli, daha iyiyi yakalayalım. Elimizden geldiğince, imkânlar ölçüsünde köylerimize hizmet götürüyoruz. Köylerimizin sokaklarını, caddelerini parke taşı ile donatıyoruz. İnşallah önümüzdeki yıllarda daha çok ve daha güzelini başaracağız. Her köyümüze giden bir yol olması, içme suyunda, sulama suyunda problem olmaması en çok bizleri memnun eder. Sizler huzurluysanız biz huzurluyuz, sizler mutluysanız bizler mutluyuz.”dedi.
Vali KAHRAMAN ve beraberindeki heyet daha sonra Esentepe’ye geçerek Van’daki depremde hayatını kaybeden Öğretmen İrfan Ataseven’in ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Vali Kahraman’ın Esentepe ziyareti vatandaşlarla bir süre sohbet etmesiyle son buldu.