“Değişim Başlıyor” düsturu ile hummalı bir çalışma başlatan başkan Uğurlu, öncelik olarak Karaman’ın temel sorunlarından olan asfalt ve yol düzenlemesinde büyük bir adım attı. Şehir merkezindeki çift yollar, ana yollar ve tali yollar olmak üzere bütün yol ve kaldırımların baştan sona yenileneceğini bildiren Uğurlu, Karaman’ın kanayan yarası olan asfalt yolların düzenlenmesi ve bir an önce vatandaşın kullanımına sunulması için büyük bir çalışma olduğunu söyledi.

Koçakdede Mahallesi, Rauf Denktaş Mahallesi ve şehrin hemen hemen birçok mahallesinde yapımı devam eden asfalt çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.        

Şehir merkezinde devam eden çalışmalardan dolayı bazı yolların kullanıma kapalı olması ve çalışma sahası içerisinde oluşan görüntü kirliliği, makine sesi, toz gibi olumsuz durumlar için vatandaşın göstermiş olduğu  duyarlı davranış için teşekkür eden Uğurlu, çalışmalardan dolayı çevreye vermiş olduğu rahatsızlıktan dolayı özür dilediklerini ifade etti.  
 
Karaman Belediyesi’nin , 444 25 70 no’lu ücretsiz çağrı merkezine ise, kapsamlı çalışmalardan dolayı vatandaşlardan gelen teşekkür mesajları gözden kaçmadı.