Emniyet Müdürleri kararnamesi ile merkeze alınan Karaman İl Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez, Belediye Başkanı Kâmil Uğurlu’ya veda ziyaretinde bulundu.
Ziyarette konuşan Belediye Başkanı Kâmil Uğurlu, Karaman’daki huzur ortamının sağlanmasında kendisinin büyük katkısı olduğunu söyleyerek: “Karaman’da yapmış olduğunuz başarılı çalışmalarınız, dostluğunuz için teşekkür ediyorum. Yeni görevinizde de başarılarınızın devamını diliyorum. Birlik ve uyum içersinde olan çalışmalarımız her zaman güzel bir anı olarak hafızalarda kalacak. Ziyaretiniz için teşekkür ediyorum. Kentimizin kapısı size her zaman açık olacak. Ziyaretinizle bizleri mutlu edersiniz” şeklinde konuştu.

İl Emniyet Müdürü Sönmez ise Başkan Uğurlu’nun, Karaman’ın çehresini değiştiren başarılı birçok projelenin altına imza attığını belirterek: “Görev yaptığım sürede sizinle yaptığımız uyumlu çalışmalar için ben de teşekkür ediyorum. Karaman’da görev süremin başladığı günden bu yana, birçok değişime bizzat şahit oldum. Hizmetlerinizden dolayı sizi kutluyorum. İlinizdeki görevimden ayrılıyorum fakat gönlüm hep sizlerle olacak” diyerek veda ziyaretini tamamladı.