Bilim, Sanayi Ve Tekenoloji Bakanlığından Sanayi Ve Hizmet Sektörü İşletmecilerine Verimlilik Ödülü
Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Vehbi Konarlı konu ile ilgili olarak yapılan açıklamada;

''Verimlilik bilincinin ülke çapında yaygınlaştırılması, kurum ve kuruluşlar arasında bilgi ve tecrübe paylaşımının artırılması, verimlilik konusunda yürütülen projelerin kamuoyuna duyurulması, uygulanmış projelerin sağladığı yararların tanıtılması ve verimliliği artırma konusunda yürütülecek yeni projelerin teşvik edilmesini sağlamak amacıyla Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığınca her yıl “ Verimlilik Ödülü “ verilecektir.  

Verimlilik Proje Ödülleri: Bir işletmenin sunduğu ürün veya hizmetlerin kalitesini, süreçlerinin performansını, hammadde, malzeme, enerji, sermaye ve insan kaynaklarının verimliliğini ve kârlılığını artırmaya, maliyetlerini azaltmaya, çalışma yaşamının kalitesini iyileştirmeye yönelik gerçekleştirilen projelere verilecektir. 
 
Verimlilik Proje Ödülleri sanayi ve hizmet sektörlerinde faaliyet gösteren işletmelere, mikro işletme, küçük işletme, orta büyüklükteki işletme ve büyük ölçekli işletme olmak üzere dört kategoride verilecektir. 

Karamandaki sanayi ve hizmet sektörlerinde faaliyet gösteren işletmelerin verimlilikle ilgili projelerinin değerlendirilebilmesi için 1 Nisan 2014 tarihine kadar başvuruda bulunması gerekmektedir. 

Gerekli bilgi ve belgelere http://vgm.sanayi.gov.tr adresinden ulaşılabilir,''dendi.