Daha önce belediye Yazı İşleri Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren evlendirme memurluğu artık Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü bünyesine alındı. Yeni evlenecek olan çiftlerin belediye binasında yapılan nikah işlemleri artık Mümine Hatun Kültür Merkezi'nde yapılacak. Nikahlarda bu merkezde düzenlenen yeni nikah salonunda kıyılacak.

Eşi Şerife Çalışkan ile birlikte Mümine Hatun Nikah Salonu'nda incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan; " Evlenecek çiftlerin nikah işlemlerini tek noktadan rahat bir şekilde yaparak, sonrasında ise daha güzel ve geniş bir ortamda  nikahlarının merasimlerini gerçekleştirebilmeleri için belediye hizmet binamızda Yazı İşleri Müdürlüğümüz bünyesinde hizmet veren evlendirme memurluğunu Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğümüze bağladık.

Mümine Hatun Kültür Merkezi'nde bulunan salonu da nikah salonu olarak yeniden düzenledik. Artık çiftlerin nikahlarını daha geniş ve daha güzel bir mekanda kıyacağız. Çiftler, bu önemli ve güzel günü yakınları ve sevdikleriyle birlikte yaşayacaklar. Yeni nikah salonu Karaman'a hayırlı olsun. Evlenen ve evlenecek olan bütün çiftlere ömür boyu mutluluklar dilerim" dedi.