Karaman Belediye Başkanı Kâmil Uğurlu, yeni yıl nedeni ile bir mesajı yayınladı. 

 “KARAMANIMIZI HAK ETTİĞİ YERLERE TAŞIYACAĞIZ” 
Başkan Uğurlu, yeni yıl mesajında; “Her yeni yıl yeni atılımlar, yeni umutlar, kısaca yenilikler yılıdır. Yeni yılda ve önümüzdeki yıllarda da güzel şehrimizi her yönden daha ileriye götürmenin heyecanı ve gayreti içinde olacağız. Karamanımızın gelişmesi, modern ve yaşanılabilir bir kent olması yolunda değerli halkımız ile el ele bu mübarek şehrin geleceği için çalışacağız. 2013 yılında gerçekleştirdiğimiz büyük çalışmalar oldu. Şehrimizin daha çok büyümesi ve gelişmesi için 2014 yılında da, siz sevgili hemşerilerimizle birlikte el ele verip Karamanımızı hak ettiği yerlere taşıyacağız. Bu duygu ve düşüncelerle yeni yılın, Karamanımıza, milletimize, ülkemize ve tüm insanlığa sağlık, barış, huzur getirmesini Yüce Allah'tan temenni ediyor, Mutlu yıllar diliyorum.” dedi. 


...............

Karaman CHP Belediye Başkan Adayı Merih Ünver'in yeni yıl mesajı‏

Ünver mesajında;''Her Yeni Yıl, tazelenen umutların, çoğalan sevgilerin, yaşanacak güzel günlere duyulan özlemin coşkusunu da getirir beraberinde. “Bu yıl başka olacak” diye başlar, tüm güzelliklere aralarız kapılarımızı. Umutlarımızdır bizi ayakta tutan ve mücadele gücü veren.  Umudu paylaşırız ailemiz ve dostlarımızla çünkü paylaştıkça çoğalır sevgimiz gibi umudumuz da.

Benim elimde de umut çiçekleri, kocaman açtım yüreğimin kapılarını, paylaşıyorum umudumu ve  sevgimi sizlerle. Beklentileriniz beklentim, umutlarınız umudum, birlikte yürüyoruz güneşli ve aydınlık günlere.

2014 yılı Karaman halkına mutluluk, barış, kardeşlik ve huzur getirmesi dileğiyle,''dedi.